Lasergamen in een gymzaal

Wist je dat je in een gymzaal perfect kunt lasergamen? In Arnhem kun je voordelig een gymzaal huren via Sportbedrijf Arnhem. Voor inwoners van Arnhem geldt het gesubsidieerd tarief van € 13,65 per uur. Een aantal klanten hebben hele leuke ervaringen met de gymzaal aan de Bauerstraat. Deze heeft namelijk een speciaal verlichte vloer (zie afbeelding) wat het lasergamen extra spannend maakt.

Ga als volgt te werk:

  1. Vind een geschikte gymzaal in Arnhem op de website van Sportbedrijf Arnhem (als particulier mag je gewoon een gymzaal huren).
  2. Heb je de geschikte gymzaal gevonden? Stuur je aanvraag naar info@sportbedrijfarnhem.nl of bel 026 – 377 5757.
  3. Als je samen met het Sportbedrijf een geschikte datum en tijd gevonden hebt krijg je een boekingsbevesting opgestuurd. Deze moet je ondertekenen en opsturen (kan via email). 
  4. Nu je een datum hebt kun je de lasergeweren gaan reserveren!
  5. Tot een dag voor je reservering kun je naar het kantoor op de Eusebiusbuitensingel 53 in Arnhem (Je dient je te melden bij de centrale receptie) om te betalen en de sleutel van de gymzaal in ontvangst te nemen.
  6. Denk in de gymzaal aan schoenen met geschikt profiel (geen zwarte zolen) en laat de gymzaal altijd weer netjes achter. Je kunt alle materialen in de gymzaal gebruiken om leuke obstakels te maken om achter te schuilen of je kunt onze speciale obstakels erbij huren voor een extra mega feestje.