Corona veilig je verjaardag vieren

Lasergamen is Corona proof!

Lasergamen is een prima manier om Corona of COVID-19 veilig een verjaardagsfeest te vieren. Tijdens de warme maanden van het jaar raden wij aan om te gaan lasergamen in het bos. Hier kun je prima op 1,5 meter van elkaar een leuk spannend verjaardagsfeestje vieren. Vooral in de buurt van Arnhem zijn meer dan voldoende bossen waar je een prachtig lasergame duel kunt gaan spelen met kinderen (of volwassenen, mits op 1,5 meter).

Onze lasergame pistolen en geweren worden altijd speciaal schoongemaakt met professionele desinfecterende reinigingsmiddelen voordat we deze aan onze klanten meegeven. Ook de kist en de andere onderdelen in de kist worden allemaal tot in detail door ons gereinigd.

We hebben ook aan de ouders/begeleiders gedacht. Zo bevat elke kist twee setjes weg werp handschoenen. Deze handschoenen kun je aantrekken om tijdens de spelvormen de geweren van de spelers veilig te kunnen aannemen. Als het hiermee lastig is om 1,5 meter afstand te houden kun je bijvoorbeeld ook vragen of de spelers de lasergeweren eerst zelf terug in de kist willen leggen waarna je de geweren zelf kunt resetten of weer goed in de kist kunt opbergen.

corona veilig lasergamen