Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Lasergamepakket huren

1 Aansprakelijkheid

Lasergameverhuurarnhem.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van het lasergamepakket. Wij adviseren om ouderlijk toezicht te houden tijdens activiteiten met de gehuurde laserguns. De laserguns zijn spatwaterdicht, dus ze kunnen beschadigd raken door het gebruik bij regenval. Wij adviseren om bij regenval de laserguns niet te gebruiken en een binnen locatie achter de hand te hebben. Eventuele schade door water of bewuste onvoorzichtigheid is voor rekening van de huurder.

2 Reservering en betaling

De huurovereenkomst is definitief wanneer wij de datum en reserveringsaanvraag per e-mail hebben bevestigd. De aanvraag kan pas worden bevestigd nadat de betaling door huurder is voldaan. Totdat de betaling is voldaan blijft de reserveringsaanvraag als optie staan. Pas op het moment dat de reserveringsaanvraag is bevestigd kunnen wij het lasergamepakket daadwerkelijk uitleveren.

3 Borg

Voor de huur van het lasergamepakket hanteren wij geen borg. Bij beschadiging van het gehuurde materiaal of andere gebreken door redelijk gebruik, wordt de schade in overleg met de huurder verrekend. Het bedrag wordt vastgesteld door Lasergameverhuurarnhem.nl. We gaan hierbij uit van de vervangingswaarde van het materiaal. Bij diefstal en/of verlies is de huurder volledig aansprakelijk.

4 Annulering

Bij annulering tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum worden er geen kosten in rekening gebracht. Annulering dient telefonisch of per e-mail kenbaar gemaakt te worden.
Bij annulering binnen 48 uur voor de afgesproken huurdatum, betaalt de huurder 50% van de huurkosten + de eventuele gemaakte kosten voor de verzending. Annuleren i.v.m. slechte weersomstandigheden (regen) is gratis, je betaald dan wel de eventueel gemaakte verzendkosten.

5 Wijzigen van afgesproken huurdatum

Het wijzigen van de huurdatum is kosteloos mogelijk indien dit tot 48 uur voor de afgesproken huurdatum telefonisch of per e-mail kenbaar wordt gemaakt.
Mocht het wijzigen van de huurdatum binnen 48 uur voor de afgesproken huurdatum kenbaar worden gemaakt dan worden de eventuele reeds gemaakte kosten betreffende verzending doorberekend naar de huurder.

6 Ophalen/ Brengen

De tijden en locatie voor het ophalen en terugbrengen van het lasergamepakket worden per e-mail afgesproken. Ophalen van het lasergamepakket kan de dag van tevoren. Het terugbrengen gebeurt een dag na de huurdatum. Voor elke dag later dan één dag na de huurdatum wordt een dag huur in rekening gebracht.

7 Laserguns

De huurder krijgt bij het huren van het lasergamepakket een handleiding met uitleg over de laserguns en spelmogelijkheden. De laserguns mogen alleen voor eigen gebruik worden gehuurd en niet worden doorverhuurd of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.

8 Privacyverklaring

Wij willen u naast deze algemene voorwaarden ook attenderen op onze privacyverklaring op onze website. Bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden wordt ook met deze privacyverklaring ingestemd. Klik hier voor onze privacyverklaring.